Кристално чиста вода за пиење

 

           

МОДЕЛ EC105  цена 14500 ден. со ДДВ             МОДЕЛ М100  цена 12100 ден. со ДДВ

ЧИСТА ВОДА ЗА ДОЛГ ЖИВОТ!

Реверзна осмоза преставува идеално прочистување на водата од

 

сите примеси.

Таквата вода е драгоцена за човечкото тело – го прочистува,

освежува и подмладува.

Кристалната вода од РО филтрите PURE PRO USA е погодна за се:

за пиење, за готвење, за бебиња, за миење овошје и зеленчук, за

 

спремање вкусни пијалоци, за кристално проѕирни коцки мраз, за

нега на лице и тело, за витка фигура, за домашни миленичиња.

ПУРЕ ПРО ќе ви заштеди време и пари и ќе ви подари здравје и

 

убавина.

НЕ ЧЕКАЈТЕ НИ МОМЕНТ - НА ЗДРАВЈЕ!

Филтерите се убаво спакувани со сите потребни елементи за брза и лесна инсталација.

Се сместуваат во кујна под мијалникот, чешмичката над мијалникот.

Комплетите содржат:

- 8,4Л сад за вода под притисок направен по NSF стандард

- Посебна хромирана чешмичка за филтрирана вода

- Вентил за автоматско исклучување на системот по полнење

- Инокс вентил и рестриктор

- Вентил за отпадна вода со приклучок

- Лесна инсталација - само приклучи и пиј!

- Целосно проверено од пуштање вода и споено во фабрика

- 100% тестирано и стерилизирано спремно за инсталација